Visitor

3.1.12

2012

welcome


yeahh.

dan welcome home office puan ddjaafar!
setahun aku tak jumpa keypad pc aku.

semalam pulak sampai kebas kaki tangan aku menyapu sampah kat rumah,
mencuci jamban dan bilik air,
tukar cadar dan basuh semua towel yang kami sekeluarga pakai tahun lepas
sebab
setahun aku tinggalkan rumah dan bercuti di kampung tersayang,kuantan.

heh.setahun beb!

dan tahun ni aku dah mula masuk 3 series.
heh.heh.heh.

clap.clap.


rifdi dan mushroom soup yang langsung takleh nak share ngan orang lain.
fuh.nasib baik dah siap tapau pizza sesampainya di bumi jerantut tadi.
tak payah nak masak.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. salam...lama dah x wat cerita baru...

    ReplyDelete
  2. cuti pjg long.xjumpa laptop ngan internet..haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...