Visitor

5.1.12

jangan sampai jadi najis.



aku suka.aku suka.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. aku tak dpt tengok la video ni...youtube asik lekat2 je..

    eh, ust azhar idrus ni punye skill photography pun dahsyat tau...try tgk kat sini 'www.digitalmukmin.com'...

    ReplyDelete
  2. ala..taktau nk tolong camne.youtube i kan laju time ni.hahahhaa..

    yeahhh.dia pnya skill dh lama aku tau.awal taun lepas kalau tak silap,mula2 aku ternampak gmbr dia bawak kamera pakai lense yg awesome.terus aku google pasal dia.rupanya dia memang terer bab fotografi.

    ReplyDelete
  3. respect aku kat ustaz nih....hehe

    ReplyDelete
  4. betul la.ustaz camni kuat pengaruh.senang kita nak bertoleransi.tak segan.ewahh..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...