Visitor

4.1.12

makan besar

ini kisah lastweek.sebab cuti panjang di kuantan,maka hari ni baru ada chance nak story.

ok.sebab rezeki berlebih hujung tahun lepas,aku pun bercadang la nak ajak makabah aku makan kat luar.dalam erti kata lain,aku belanja la.bukan senang nak ajak abah aku makan kat kedai ni.dia tak suka sebab pada dia,lagi seronok makan di rumah.walaupun lauk bilis goreng je pun,feeling dia lain.

so,dengan persetujuan encek ejang,kami gerak ke Tanjung Lumpur.ok,fine.sebenarnya encek ejang tu yang teringinkan kerang bakar.tapi taktau kenapa sampai kat kedai dia boleh order kerang rebus.tak paham.

menu memang takde lain la.

+ ikan bakar (menu wajib) iaitu ikan pari dan ikan jebung.
jebung tu untuk orang yang tak makan ikan pari macam aku.
+ sayur kailan ikan masin
+ sayur kangkung goreng belacan
+ kerang rebus ( 2 hidang )
+ sup kosong ( 2 hidang ) 

dah siap makan,baru teringat nak amik gambar.memang dasar tekak naga.dapat makanan terus lupa semua.


nampak kurus kan bila duduk di posisi begitu?
err..ayat ni tuju ke aku.bukan encek suami.


yang depan tu kakak ye.dan yang belakang tu adik.
*frust sebab ada member kakak tanyakan aku, kakak (ina) ke?*




atok abah dan cucus


budak ligat


hello kakak.hello emak.


hai hensem.sorang je?


rifdi dah pandai amik gambar sendiri.






credit to rifdi




makan kat kedai ni best.parking pun senang.
tapi sayang.aku nak tolong promote pun takleh sebab aku pergi je makan.lepas tu lupa lokasi kedai.teruk betul

-_-"



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. ko kalau bab makan mmg best kan??? bler nak blanjer aku plak nih...makcik marlboro ops silap makcik marbiah still maintan hawt lg kan...kem salam mak ko...

    ReplyDelete
  2. eh.memang bestla kalau bab makan.hahah.lagi best kalau org lain yg belanja.hakhak.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...