Visitor

16.1.12

makan di Kopiesatu

tetibe petang hari minggu encek ejang ajak makan di Kopiesatu.eh.ini kedai baru dibuka di Jerantut.
memang hebakk la kan sebab jarang sekali encek suami ajak makan di kedai kopitiam.

opening memang best lah sebab dah 6.30 petang baru berjaya siapkan anak-anak dan diri sendiri.

kitorang order macam-macam.memang stok nak melantak habis-habisan lah.padahal hari ni aku kena check darah,buat bsp.selamba ajela.time ni la aku nak melantak.heh.

menu encek ejang : calypso honey, nasi goreng cili padi & sup daging
menu aku : mocha ice blended, nasi goreng kerabu & roti bakar
menu rifdi & haifa : chocolate ice blended, air kotak ribena, mushroom soup, dan french fries

peh.makan dengan sepenuh hati.tu pun berangan lagi nak order burger arnab.heh.


kalau dia dah hadap soup,jangan mimpi la nak mengecek.



feeling lomo jap.


hadap.hadap.

ops.sebelum blah dari sini,meh tengok camne rupa Kopiesatu tu.
ini pun amik dari facebook mereka.hehe ;)





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...