Visitor

6.1.12

kegilaan #8 : Jarum & Benang (Part II)

entry basi.
lupa nak publish.

selasa baru ni,aku masuk keje setelah seminggu bercuti di kuantan.
sampai opis aku terkejut ada parcel atas meja.
eh?aku order apa?
tengok alamat dari pengirim,dari Jarum Dan Benang.lagi?

aku pun tunggu je time rehat nak bawak balik dan buka di rumah.
sekali tengok,

jengjengjengggg...


ada pashmina yang sangat cantikkkkk ^^

tengok ada kad kecik yang comel lote



alah shida ni.terharu betul bila bagi dd free gift camni.
thanks a lot.semoga ur business akan bertambah maju.good luck dear!

kalau tak tau boleh refer pada entry ini :

http://ddhasnidar.blogspot.com/2011/12/jarum-benang.html

ohye.ini la hasilnya.muehehehe.





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. alolo thanks dd, hope u i like it ok. gift yang biasa aja, lagipun x tau apa kaler n design yang dd suka. so shida bantai sajooo

    ReplyDelete
  2. like sangat2 shida.smpai 3x kakak dd kata cantik.heheh..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...