Visitor

13.1.12

amazing

sejak dapat tau aku kena bersalin awal 2 minggu dari tarikh sebenar,tetibe dan automatik keje aku jadi banyak kat office.awesome tak?

nampak sangat selama ni orang rilex je taknak bagi keje kat aku.tapi bila tahu aku dah nak bersalin,pandai pulak ada keje banyak.siap tadi kena pergi site pulak sebab nak percepatkan proses keje sebelum cuti.heh.nasib la hari ni semangat dan azamnya lain macam.agaknya sebab tahu kena siapkan keje tu la.jadi pergi site pun takde la rasa tak larat sangat.peh.amazing rasa!

peh.amazing!


amazing race.


ala tomei tomei

eh.dah nak balik.nampaknya sambung isnin depan la eh.tu pun maybe hari terakhir berblogging sebelum cuti bersalin.

amazing!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. hahah.j-pop sebab goku.skrg ni geng jkr panggil dia goku sebab rambut dh tukar style.haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...