Visitor

9.8.12

new face of nuffnang

hey!
nuffnang dah berwajah baru u olls!!


serius beb.warna dia cantik.teruja aku meng'klik sana-sini.ibarat nak bershopping online terujanya mak ni nokks.

jadi klik email sendiri pulak.


terus sampai sini.kaji serba sedikit.update apa yang perlu.klik itu ini lagi.*dengan gaya budak teruja*


mari kita klik earnings pulak.mana tau dah sampai 5 juta ke.ahak.ahak.*buat lawak bodos*

dan sendiri terkejut sampai terlentang jatuh ke belakang.


wah wah wah.bergerak kau duit!tak caya aku sampai pergi panggil boss suruh lempangkan pipi gebu ni.okay,fine.saya memang pentipu.

alhamdulillah.walau tak sebanyak 5 juta seperti yang diharapkan,tapi terasa sangat dihargai bila tengok dah sampai tahap puluh ni.

dan klik lagi untuk tengok apa yang diorang carik dalam blog aku ni.dan aku jumpa ini.
golak bosar den!

search untuk hari ini.


*rifdi budak simpang*


HAHAHAHAHAHAHA.gelihati aku.






٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. earning aku RM7.09. dah tak bergerak-gerak. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha.aku ni pun 3 taun punya hasil.ko tengok la baru banyak mana.hahaha

    ReplyDelete
  3. dd, ada beza ke google plus ngan blogger. shida macam nak tukar tapi takut x best, ok x?

    sorry, out of topic tapi nuffnang baru mmg awesome

    ReplyDelete
  4. err..shida.dd memang taktau apa2 la pasal ni.err..sorry.xdapat nk tolong.wuwuwuwuw..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...