Visitor

31.8.12

Baju raya

lah.tak habis lagi rupanya cerita bab raya.*rayakan sebulan*err..tetiba.

sepatutnya sibuk cerita pasal hari kemerdekaan.aku plak sibuk lagi pasal raya.err..rayakan sebulan.*tak habis-habis lagi*

raya tahun ni memang aku dengan kakak aku sama tema je setiap hari.dari raya pertama sampai raya ketiga.terasa macam zaman kecik-kecik dulu je sebab baju semua nak sama.lain colour je.bezanya time ni dah beranak pinak dan sebenarnya semuanya tak rancang.kebetulan belaka.wahahaha.

Raya Pertama



Raya Kedua


brand yang sama : hajaba

Raya ketiga

lupa nak snap sebab ziarah ke kubur arwah abang long.
tapi kitorang pakai jubah yang sama yang mak belikan di Mekah.
jubah berhood.




hah.macam bebudak je.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...