Visitor

30.8.12

Syawal 1433H : Part III

tengok.tadi kata dah habis cerita bab raya.tapi boleh pulak wujud Part III.
ye.saya sangat sakan beraya.sampai hilang suara u know!

raya kedua kitorang balik kampung mak.kampung awah di maran-temerloh.konvoi dengan 3 bijik kereta iaitu wira kami *ehem*, gen2 abangah dan avanza BIL..

tajuknya : siap-siap nak balik kampung

berkumpul di rumah makde,kakak kepada mak.sampai plak time lunch hour.perut tengah syok berirama hardcore.maka tak dihiraukan pada tetamu lain.maka,hadaplah kami anak-beranak dengan nasi putih,kari ayam,ikan masin,sambal tempoyak.oihh..heaven.

siap melepak dan anak-anak dah tidur legakan perasaan,kitorang pun gerak ke kubur arwah tokki iaitu ayah kepada mak.tapi aku tak pergi la sebab abah tak bagi bawak budak.banyak nyamuk.

ohye.turut menyertai konvoi adalah makteh,kakak kepada mak dan adik kepada makde.ceh.detail kemain bercerita.dan ini adalah anak makteh.my crime partner since we all sangat kecik.cousin yang sangat rapat.



with ani



[ tak janji lagi nak stop cerita pasal raya ]
...






٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...