Visitor

29.8.12

Syawal 1433H : Part I

setelah seminggu lebih beraya,baru hari ni mood nak upload gambar beraya bersama keluarga.itu pun sebab rasa blog dah semakin dilupakan.sobs.sobs.

kita mulakan dengan masa mula sampai di rumah mak.touchdown je terus disambut dengan fire cracker dan bunyi-bunyian damdamdum bunyi mercun.

ketara jauh beza ketinggian haifa yang cinonet dengan acu

acu show off

masuk rumah.terkejut pulak nampak bilik dah tambah lagi satu.
abah memang tak bleh duduk diam.well done abah!


nasrul dan kak ina dah berjiran

esoknya,dah last day puasa.maka abah dengan aku sibuk menganyam ketupat.feel raya dah makin datang.fuh.bestnya.

time ni aku dah tak join.anak-anak je yang lebih.


to be continue...






٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. wahh...epiknya..
    ko pandai anyam ketupat eyh?
    kalau mak aku, dulu kini dan selamanya nasik impit nona. haha

    ReplyDelete
  2. hehe.bleh la.kira aku je yang menurun kehebatan abah aku.sebab tu aku je yang buat.kalau mak dengan kakak aku pun dulu kini dan selamanya jugak guna kak nona tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. tengok dhiya tu... sambil kutip beras tumpah sambil pegang hasya... rajin anak kdara kak eena ni... hehe

    ReplyDelete
  4. haha.nampak je kan.ye,dhiya sangat rajin.tak payah disuruh dia mmg akan tolong jaga anak2 aku.sebab tu raya ketiga aku bawak di keluar bandar sebab hari tu birthday dia..siap aku belikan replika kapal terbang lagi.haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...