Visitor

30.8.12

Syawal 1433H : Part II

ceh.siap buat edisi sambungan lagi.semalam tak sempat nak abiskan cerita ok.dah nak balik sangat.sambung ye ni.sambung.ini pulak kisah pagi raya pertama.

after mak abah dan semua kaum lelaki yang sudah akil baligh balik dari solat sunat raya,maka masa yang ditunggu dah tiba.saat nak berdrama swasta pulak.eh,takdelah.serius nak mintak ampun dan maaf bersama keluarga.macam biasa la.memang gempak abis time ni.dengan anak-anak buat hal la.anak aku la..hehe.

lepas sesi maaf bermaafan,maka tiba saat nak BERFOTORAYA!!..yihaa!

plain habis.




nak BERFOTORAYA ni pun bukan senang.teruknya ya Rabbi.sabar ajela.tengok ajela gambar testing lagi banyak dari gambar betul.lepas tu letih dengar abah membebel dan marah sebab tak abis-abis testing gambar.anak dah menangis tu.*anak siapa lagi*


1 : setting dan abangah buat spoil.haha.

2 : masih setting dan hilman plak buat spoiled

3 : abah dah start bising.haha.sorry abah.

4 : "tak sudah lagi ejang?".tanya abah.

5 : abah masih tak tenteram.orang lain dah macam2 pose

6 : dah okay tapi masih test

7 : couple tu dah buat perangai.haha.

8 : abangah dah marah.couple masih lagi dengan gaya over.
"boleh la ejang..".kata abah.


and finally,the result

....
...
...


haifa pulak buat spoiled!
alahhhhh...


lepas tu gambar untuk setiap siblings family

abangah dan anak-anak

kakak dan suami bersama anak-anak

the heroes & heroins

adik dan isteri baru beliau


and the others FOTOPOYO.

tak laku dah scooter gwa kat sebelah tu






atok mak - hasya

atok abah - haifa

anak bujang gwa yang hensem


takde sambungan dah.
Selamat Hari Raya!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

1 comment:

  1. banyak gambar raya ko..
    gambar raya aku mcm tak banyak.
    maklumlah, raya ngn anak2 bujang je tahun ni,cucu2 takdak balik. sunyi sket umah. meriah raya ko weh...

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...