Visitor

3.9.12

Jamuan Raya Jabatan 2012

lastweek (cerita basi),jabatan aku buat majlis jamuan raya 1433H.macam biasa la,setiap tahun majlis ni dibuat secara gotong royong di siang hari dan majlis disambut meriah di kala malam.

siang hari,memang masing-masing pegang tanggungjawab dan jalankan tugas masing-masing dengan ikhlas tanpa sebarang rintihan dan umpatan.*damn menipunya*

aku pulak adalah selaku insan yang memang ngam dengan kerjaya sebagai 'makcik blender'.





kan?bahagia sungguh dengan tugas hakiki itu



geng kupas mengupas


geng ketupat




deng melemang


itu di siang hari.ini pula jamuan kami.memang meriah sebab ada plak sukarela yang mainkan bunga api dan mercun.rifdi pulak sangat tak bersosial sebab sibuk dengan Where's The Water & Angry Bird.huh.

bangun tak bangun pun sebab aku ajak dia pegi amik duit raya dari bis boss.


kakak dan abang yang lost sekejap


budak-budak amik duit raya.
eh.haifa pun dapat?


tu dia makcik blender tengah hadap dengan tekun


firecracker


anti sosial


us
bukan amerika syarikat,tapi kami
*tiru ayat scha*



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...