Visitor

26.9.12

Kawen adik : Part I

phew!

baru semalam dapat edit gambar kawen adik.tu pun curik time breakfast sebab suruh officemate tapau.dasatkan?kerja tengah melambak so jangan nak verangan la nak post entry 2-3 kali / day.itu keje time aku takde keje sahaja.

so dengan bangganya gambar dah selamat upload kat facebook.motif dah tentu untuk tontonan rakan-rakan adik yang datang ke majlis serta rakan-rakan yang tak hadir.biar mereka yang tak hadir meleleh air liur tengok dapat bergambar live bersama pengantin.*keji*

untuk tontonan umum di blog pula,dengan sukahatinya aku buat lagi entry bersiri.jenis sengaja nak kalahkan sinetron indon.asek nak berepisod je.ingat aku tak reti nak episod juga?

Malam before sanding.

pelamin by kak eenaa

haik?





doorgift yang banyak tapi licin.habis.terang.

pengantin sampai terus tanya
"banner mana banner?"


dapur masak

rumah abah macam lego.
balik aritu ada bilik kat depan,balik kali ni ada ruang ni pulak.

haik?

camwhore dengan abah dia rupanya


on wedding day.








with abah yang hensem bergaya.

after this : the wedding day



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...