Visitor

11.9.12

Diana Amir

nak tau satu rahsia tak?
*dan sekarang bukan lagi rahsia*

selain dari geng-geng stylo dan hijabs blogger di bloglist sebelah nih,ada seorang artis yang aku suka sangat follow sekarang ni.ahah.jangan tak caya,dia adalah diana amir.

dulu masa dia tengah free dan sangat seksi,series aku langsung tak minat.mengutuk lagi ada.kehkehkeh.
lepas tu masa dia mula berhijrah berhijab aku rasa dia ni biasa-biasa je.tapi sekarang aku akui,aku sangat sukakan beliau. #imnotlesbo okay.

pandangan personal aku,dia berhijrah menjadi perempuan cantik.pakaian lengkap sebagai seorang muslimah.tudung tutup dada,sopan dan ye,sangat cantik pada pandangan mata aku.



with wardina

cantikkan?walaupun bertudung tapi tetap ada style dan jaga pakai.
semoga dia tetap bertudung.



p/s : hehehe.entry tetiba time banyak kerja.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. dan dia adalah anak no 4.
    sama macam kiter ahhhh

    ReplyDelete
  2. patut la cantik macam kita :)
    yeyy.

    ReplyDelete
  3. eh...takde button like la kat komen.
    ahakssss

    ReplyDelete
  4. ekekekek..nanti kena wujudkan la.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...