Visitor

21.9.12

Walimatulurus

bukan jemputan kawen puan ddjaafar bersama encek ejang taw.hahah.tapi teringin jugak nak naik pelamin bersama lagi.wah.gedik.

semangat nak kerja dah hilang arini.sebabnya lebih semangat nak balik kuantan attend kenduri adik.
gedik betul kakak awak ni kan asoi?



jadi sebelum balik ni,nak jemput kengkawan yang berada di sekitar kuantan-pahang atau yang nak datang kuantan untuk datang meriahkan majlis kahwin the one and only ADIK i ever had.







okay semua.jangan lupa datang.jumpa di sana!


doorgift

*gambar ehsan instagram dan mms bersama kakak.kitorang je yang kebih-lebih*




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. weiii...kad comey! mana ko curik gambar kat buai tu? hahaha

    ReplyDelete
  2. mekasih..hehe.aku google je.byk la gambar kartun yg kuar..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...