Visitor

18.9.12

hasya #2

esok hasya dah 8 bulan oledi.sudah besar tapi baru pandai meniarap masa umur 6.5 bulan.mungkin kelebaran montotnya yang mempengaruhi kesusahan untuk berpusing.

so far,buat masa ni dia dah boleh berguling-guling dan dah boleh duduk kalau kita yang letak.dan seperti sudah dimaklumkan,dia dah laju memandu walker.




bab makan dia memang hebak!

ohye.si kecik ni pun boleh tahan.kalau kakak suka sakat abang,yang kecik ni pulak suka sakat kakak.
ye.akhirnya bertemu buku dengan ruas.

kalau time tidur sebelum ni aku parkingkan hasya sebelah haifa.lepas tu rifdi.tapi sekarang dah tak boleh.rifdi kena jadi pengantara sebab hasya suka sangat cuit haifa guna kaki.takpun tarik rambut haifa.kalau hasya meniarap dan berguling,konpem muka kakak dia jadi bahan.hebak hasya ni kan?

abang takpe.dia redha je apa yang berlaku.
haifa takbleh.nangis kemain kuat macam la hasya tu mampu mencederakan dia.takde pun.adik nak gurau je.siap sengih-sengih cuit kakak dia dengan kaki.




tangan gebu sape tu.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. rajin ko hapdate blog.
    blog aku dah bersawang.
    hasya comel weh...

    ReplyDelete
  2. patutla terbersin setiap kali pegi blog ko.cuci la skett..hehehe

    hasya comel.kalau dia senyum / suka lagi comel.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...