Visitor

20.9.12

Part 3 : makan-makan bersama BFF

on GPS ke Pangsapuri Puncak Baiduri, Cheras.

sekali sampai dekat roundabout Cheras,sekali lagi aku terbuat kesilapan yang sama macam semalam.tak perasan exit! tempat yang sama! kau kenapa dd??
haihhh.dah sesat lagi.menyampah betei!

macam biasa,terima la segala kesilapan itu dengan redha,dan terimalah kenyataan encek ejang kena saman sebab tak pakai seatbelt.boleh ek,dahla tengah bengang sebab aku dah tersalah baca gps,lepas tu keluar dari corner tetiba nampak polis trafik kat depan.siap suruh berenti tepi pulak.dan dengan bengangnya encek ejang ambik saman dengan penuh tak ikhlas sekali.tengah lapar plak tu.triple bengang!

terus aku tak berani berbunyi.fuh.

sampai rumah Jamie.masa tu tekanan dah semakin okay kot masing-masing.hehe. -_-"

sampai je kat pintu,terus nampak afzan.masing-masing jerit "arghhhh!".teruja.lama gila tak jumpa.
apalagi,terus haru biru rumah Jamie anak kami kerjakan.sampai anak tuan rumah pulak yang surrender senyap tengok tv.agak-agak anak siapa la yang paling haru sekali tu ye?

menu best sebab ada 2 heavy foods : nasi ayam Jamie & nasi minyak Afzan.

aku hadap nasi ayam sampai 3 kali dan sekali nasi minyak.tu pun berenti sebab ada tetamu lain datang.haha.best wehh.

we all.
dd - zan - mie

iqbal yang surrender 

haifa yang dah siap mandi tapi tetap comot.

all of us!

our family.
yayy!



semoga persahabatan antara kami sentiasa dirahmati olehNya.

kids.
little tornados but fun.


daddy's kids

gossip ke weh?

mommies and kids

we all

meriah!

haifa memang suka buku

zara


jam 8.30 malam baru la sibuk-sibuk nak balik.wahah.memang hari ni letih gila tapi enjoy.
sampai rumah dalam pukul 12 jugak kot.memang terbungkang hebat anak-anak aku.

hahaha.
anyway my bff.tq for everything!

untuk encek ejang juga,terima kasih sebab gigih pergi rumah Jamie.terima kasih banyak-banyak.
sian abang.huk.



 ٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...