Visitor

5.9.12

Jerantut I-City

Jerantut pun ada I-City tau.anda kena maklum.

taman ni dah lama wujud kat Jerantut.zaman aku takde anak lagi kot.tapi tahun ni taman ni sangat glamer u know.bulan Ramadhan lepas,tiap kali waktu berbuka port situ memang full.setiap pelosok dan sudut pondok ada family atau group.tak cukup dengan pondok siap ada yang bawak tikar lagi.

tiap-tiap malam taman ni memang meriah.parking full aje.tapi baru-baru ni kebetulan balik dari open house rumah member,kitorang dapat parking dengan jayanya.ohyeah.

dan anak-anak aku sangat gembira ketika di taman I-City.series.macam budak baru jumpa mainan.
*aku memang tak bawak anak aku pergi playground okehh*


tumpang boley?

buat muka comel

sampai tercabut butang baju abang.teruja!

gaya macam nak shuffle lagi je

suka sangatla budak bambam ni

sama bambam dengan ibu lah!

lelaki misteri.hehe.

wanita misteri.makhluk bersaiz double XL.

seronok tak seronoknya anak-anak aku.
balik je rumah,lepas basuh muka,kaki dan bagi susu..semua terbungkang tidur.senang gila.
haha.maknanya lepas ni bleh la kita bawak diorang ke sini lagi kan abahnya??..



pagi tu jugak,around 4am kot.hasya mengigau nangis dan marah.
"angan acau....antu!". (baca : jangan kacau....hantu!).
fuh.fuh.terlupa aku nak baca ayatul Qursi sebelum budak-budak ni tidur tadi.haishh.





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. aku tak paham kenapa orang suke berbuka puasa kat tengah padang.... haha..

    ehm, comel haifa...

    ReplyDelete
  2. haha.tak paham juga.baik berbuka kat rumah..lebih selesa :)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...