Visitor

14.2.14

februari




bulan Februari dah kan?kalau kat facebook aku,awal awal cover photo dah bertukar ke gambar kawen.kira nak flashback leteww.ehem.

pada yang taktau,bulan Februari adalah bulan cinta untuk aku.
jangan ingat aku sambut valentine ok.bulan Februari ni kalau nak tahu,bulan bulan kejadian di mana lelaki dalam hidup aku dilahirkan.

7hb Februari : birthday abah
14hb Februari : birthday abang aku, abangah.
20hb Februari : birthday suami my dearest


dan best sekali :

22 - 23 - 24hb Februari : wedding anniversary.ha.jangan jeles.3 hari 3 malam sambut tu tau.haha.


eksyen aku kan?haha.
in sha Allah tahun ni genap 6 tahun perkahwinan aku dengan ejang.aku rasa dah 2 tahun kot aku takde apa nak bagi kat suami.bagi kasih sayang je.ehem.ehem.

dalam kepala planning jugak nak bagi something.last year aku nak beli bangle.tapi malangnya ekonomi memang meleset.tahun ni pun nampaknya macam tak stabil jugak.konon aritu ternampak kasut hensem kat Leno.ala.Leno je pun tapi bermodal jugak tu.

nak isi minyak kereta pun kena one two som.nak beli kasut?
hahah.

nanti.aku rasa aku ada something yang tak terlalu mahal untuk suami.nak tau?
eh.rahsia la beb.tunggu birthday dia la baru korang tahu.haha.


2 comments:

  1. februari juga bulan cinta aku...
    ~~love~~ love~~ love~~

    ReplyDelete
  2. eceh.ecehh..ecehhhhh..

    hahahah.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...