Visitor

25.2.14

weekend #13 : kenduri kahwin

rezeki hujung bulan kan.so,dua hari cuti tu aktiviti adalah mari pergi kenduri kawin.


Sabtu (22-02-2014)

kenduri di Kuala Krau.kalau ikutkan ni kenduri menyambut menantu,tapi sebab pengantin ni aritu nikah di Kedah,jadi ambiklah tempat yang lebih dekat.al maklum la..ada pilihan.lainla takde pilihan.kahkahkah.*gelak dalam nada paling jahat*

pengantin perempuan ni ex-schoolmate skolah panglima perang.aku kenal dia masa kitorang sama-sama form 1 tapi lain kelas.aku cam benar dia ni sebab antara budak yang cantik kat kelas.biasa la.kalau orang cantik dan hensem ni,tumpuan mestilah lebih.ahak.jadi dipendekkan cerita,pengantin ni pindah pulak masa form 1 tu.jadi tak sempat berkenalan.tau nama gitu gitu je.borak apatah lagi.

lama tu,tetibe jumpa kat facebook.sebab aku ingat lagi dia ni,maka aku friend jela kan.pengantin ni plak blur blur lagi tak ingat siapa aku agaknya.maklumla..aku kat skolah dulu tak cantik.sekarang je baru nak cantik.eh?motif sangat ni.
tapi sebab bangsa kitorang ni terlebih friendly agaknya,kitorang boleh kamceng pulak lepas tu.bukan takat di facebook,tapi di instagram dan juga blog serta twitter *walaupun gua tak berapa nak aktif*.

eh.panjang sangat membebel.bukan orang ambik tau pun.haha.ok,sila kenalkan.ni la pengantinnya.nama dia fieza.fieza fadilla atau nama blog beliau, chikuru.



dan bersama gambar gambar yang ada di hari kenduri beliau.






ohye.satu lagi perlu diberitahu di sini.
beliau pandai menjahit tau.baju kawin dia yang ni dia jahit sendiri.

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


Ahad (23-02-2014)

kenduri dekat rumah pengasuh rifdi dengan haifa.eh.orang ajak makan.kita datang jelaaaaaa.hahahaha.




3 comments:

  1. bestnya pergi kenduri kawen... btw done follow u :) - Noob

    ReplyDelete
  2. hikhikhik... dasat ko nyer intro memperkenalkan pengantin tu... malu malu kucin i dibuatnya... Thanks for coming dear... terharu i dibuat u...

    ReplyDelete
  3. hahahahahha.

    ok.aku memang suka buat intro hebak hebak.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...