Visitor

12.2.14

the Lego Movie

ahad baru baru ni, kitorang anak beranak layan the Lego Movie di Starmall Mentakab.

ramai gila kot umat manusia kat depan GSC tu.nak nak ca ya nun alip.hah.masa hasya terlepas aku puas carik mana anak aku.rupanya duduk sebelah anak cina.pakai pulak baju merah sama je kaler.ceh.

movie pukul 2.05pm.aku beli tiket ngamngam pukul 2.00pm.bravo lah.pastu nak queue beli popcorn lagi.perut masing masing lapar gila.nak tengok Lego punya pasal kan.






cerita memang tak mengecewakan langsung.walaupun lego je pun tapi cerita memang kreatif & positif.haha.

cerita dia pasal Emmet,seorang pekerja binaan biasa yang sangat positif.tiba tiba dia terlepas ke dunia lain dan jadi luar biasa.dia mampu kalahkan batman, superman, green lantern, wonder woman, abraham lincoln untuk menyelamatkan dunia dia.haha.best gila.aku recommend kat korang agar tengok cerita ni.

klakar gila.enjoy dan lagu dia best.


EVERYTHING IS AWESOME




nak baca lebih boleh pergi ke sini : http://www.thelegomovie.com/

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...