Visitor

28.2.14

Mengecat

dah dua minggu kitorang mengecat office.ketua keluarkan arahan cat pada hari khamis & jumaat sahaja,sebab tu lambat siap.padahal kalau bagi seminggu aku rasa office dah siap boleh tukar perabot baru.

haha.

walaupun staff tak ramai mana,tapi kerja mengecat boleh siap sehari je aritu.lastweek kitorang mulakan dengan lobi & bilik mesyuarat.memang cantiklah.suka tengok colour ceria.

minggu pertama

kita mulakan dengan lobi office.

sebelum cat mesti ada sesi menyonteng.kan ketua kan?


kak habsah.otai sangat ni mengecat pakai baju kurung

susuk tubuh tuan empunya blog.dah macam bhai dah aku time ni.



lepas tu bilik mesyuarat.


colour memang cantik lah!


minggu kedua

kali ni kita cat dalam office pulak.

semua bilik yang ada.

sudut pelan

pantry

pantry

syok gila kot kerja mengecat bila semua sama sama buat.kan best.
paling best sebab ada makan free.yay! -- hahah.

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...