Visitor

19.2.14

Joseph Gordon-Levitt

taktau kenapa sejak dua menjak ni kalau tengok movie mesti terperasan mamat ni.

first time tengok dia berlakon adalah filem 50-50.dalam cerita ni dia seorang pengidap penyakit kanser.dan jatuh cinta dengan doktor kaunseling dia.masa dia botak akibat chemotheraphy tu,aku rasa dia comel gila bila senyum.mata dia tersenyum jugak.sweet.


auwww.

lepas tu cerita seterusnya aku tengok Dark Night Rises.eh.mamat comel ni ada lagi.kali ni dia jadi polis.lepas tu,tetibe jadi Robin.tetibe i is suka lagi.



ah..auwwww.eh.eh.over sangat.

ok.lepas tu ejang pergi pulak record filem Premium Rush.tengok rupanya ehh..si comel ni berlakon.
ala tomey tomey.terus lagi suka.kiyut gila tengok dia kayuh basikal.rasa nak join.masa dia jatuh basikal tu rasa macam ala..nak tolong angkat awak boleh?eh.



lepas tu,bebaru ni lagi.ejang record pulak filem Lincoln.aku memula tak layan lagi.sekali ejang panggil,
"yang.tengok ni.."..

ala.ada jugak dia ni.watak sebagai Robert Todd Lincoln (Bob), anak kepada Abraham Lincoln.alamakkk..sukanya dia ni.ejang pun tau je aku suka kat mamat ni.hahah.



rupanya banyak lagi cerita yang dia berlakon okay.lepas ni kena download semua cerita yang dia berlakon pulak.miauuu..hahahaha.dan kelmarin adalah birthday beliau yang ke33.ala comel.happy belated birthday.haha.kemain kan aku?

dan lepas tu terus suka dia.hah.abis la ashton kutcher aku nak campak mana lepas ni.hahah.





All About Joseph Gordon-Levitt

5 comments:

  1. Tak lengkap kalau minat dia ni tapi tak tengok (500) Days of Summer... Hehe

    ReplyDelete
  2. eh, macam sama je? minat gak si joseph ni sejak tengok byk cerita dia kat astro..
    sama juga, kite pun minat ashton kutcher amat2 sejak tengok cerita a lot like love.. :)

    ReplyDelete
  3. rock.

    takpe.takpe.

    pasni aku suruh ejang donlod semua cite dia.aku lupa nak maklum.loopers pun dia berlakon.jadi bruce willis masa muda :)

    ReplyDelete
  4. eh.kita kongsi minat lelaki yang sama ke?

    hahaha..ok ndra.pasni kena berhati hati memilih takut tersama lagi.hahahaha.

    ReplyDelete
  5. sama... aku jg jatuh cinta sama bang Joe pas nonton 50/50.. cute giler... pas tuh.. premium rush,, looper,, dark knight rises.. dan lincol.. smua filemny saya layan di astro... boleh kita kwan x? hehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...