Visitor

30.9.14

Kursus vs shopping, Kota Bharu

lastweek aku kena berkursus di Kota Bharu, Kelantan.teruja lain macam walaupun kursus ngam ngam sebelum gaji.

ahad tu gerak,so sampai dalam jam 5 lebih.jalan KB memang jammed gila sebab aku lupa aritu ore kelate semuo kijo.aku siap call warden asrama tempat aku kursus tu,nak bagitau aku sampai lambat sikit la.kang tetibe warden balik,aku nak tido mana plakkk malam tu.

so,siap check in tu..lepak lepak sambil menikmati hari yang mendung,aku dengan partner memang target malam tu jugak nak pergi Wakaf Che Yeh.gila.dalam hujan renyai bacaan tadahan 15mm,aku redah je jalan sebab nak pergi Wakaf Che Yeh.ewah.bukan aku,aku tukang baca map je.driver la redah jalan sebenarnya.kahkahkohkoh.eh.terbuat lawak pulak aku.

sebelum redah hujan kat Wakaf Che Yeh tu,kitorang sumbat makanan kat Restoran Pak Lah dulu.dah kenyang tahap perut sleeping buddha,baru aku pergi wakaf.

sampai situ..perghh.rambang mata.padahal nak carik tilam kekabu untuk baby je sebab officemate kirim.sekali partner aku dah beli macam macam.harap gerau bukak tak banyak je sebab hujan,so takleh nak lama lama sangatlah.lagipun partner aku tu pregnant.kena bawak bertenang la malam tu.







itu malam first.malam second tu,kitorang repeat lagi pergi situ.kahkahkah.sebab malam tu tak hujan,lagi banyak la gerai yang dibuka.aku pun sempatla sambar baju budak budak sepasang sorang.jadilaaaa..nama pun ujung bulan.

esoknya,lastday.sebelum balik jerantut aku dah cadang nak gi Pasar Siti Khadijah pulak.kakak ipar aku kirim beras pulut dengan serunding.












haaa.itu tengah hujung bulan.kalau aku pergi kursus time gaji,lagila ranap hidup aku.

sebab,

aku pun konpius aku ni gi KB nak kursus ke shopping?
bahahahahah.



makan sedap gila.


sempat lagi tuuuu..


ok.ni baru hal kursus.











ok.bai.



posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. tak sempat jumpa dd, ingat nak jumpa sbb opis shida ngan pasar siti khadijah, jalan kaki je

    ReplyDelete
  2. laaa.yeke.hahaha.

    sorry,duduk sana pun tak whatsapp shida dah ajak keluar ke,ye dak.takut shida busy je.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...