Visitor

4.9.14

beraya di office

aku taknak habis lagi cerita pasal raya.
ok.kali ni sambutan raya kat office.tapi sebelum jamuan raya ada staff meeting dulu.kahkahkah.lepas tu, sebab nak meriahkan keadaan,kitorang siap pesan esok meeting pakai baju raya.

menu : laksa penang, laksa pahang, sate, nasik impit, lemang, dan segala macam puding.
(gambar makanan memang takde.jangan harap dapat jamu mata)

dan sengaja aku and the gang sediakan photobooth.semata-mata nak meriahkan majlis.jyeahhh.




semua staff perempuan

yang pakai spec tu boss kitorang

semua staf




tetamu dari jkr








2 comments:

  1. mcm seronok je environment keje ko.. boss pun nampak sporting

    ReplyDelete
  2. fieza,

    boss aku sporting.tp kedekutnya lahaiiii..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...