Visitor

11.3.14

St.Ives Apricot Scrub

lama aku tak menghabiskan masa di watsons.haha.


eh.pening kejap aku nak kenal pasti scrub St.Ives tu sebab dah packaging baru.aku memang pakai apricot scrub dari zaman anak dara lagi.letih aku pening kepala sorang sorang,aku peningkan pulak kepala budak watsons tu.hahah.amik kau.dia lagi la taktau.


packaging lama

aku agak betul la kot yang aku beli tu.sebab aku carik kat website memang terus nama dia bertukar.


kira betul lah tu.

aku memang pakai apricot scrub ni twice a week.takpun malas tahap dewa aku pakai once a week.janji hujung minggu kena pakai.kasi tenyeh sikit muka tu bagi hilang segala daki,baki,saka...

tapi lama dah aku tak pakai.miahaha.sejak pindah rumah baru terus aku tak beli.setahun kemudian baru beli semua atas dasar ada duit lebih sikit.haha.ada pulak?

pada aku,apricot scrub ni best.so far memang rasa bersih gila muka after pakai.aku terjebak nak try sebab masa kecik dulu aku rasa packaging dia kelas sangat,cousin aku pakai.bayangkanlah,cousin aku sekarang dah umur 51 dia still pakai lagi brand ni.kira kelas la.harga pun takde la mahal tahap tak makan nasik 2 minggu.aku suka.dan sebab tu aku buat iklan kat sini walaupun tak dapat apa.haha.

more info : http://www.stives.com/

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...