Visitor

23.10.12

Audit Keceriaan Pejabat

Kisah 1 : Aktiviti dua minggu lepas di office (gotong royong)

makan dulu!

sudut Q
tayang pingat-pingat lepas la.

sudut library

doktor bersedia nak meng-operate

tengok.semangat operate bahagian memasing

doktor ddcomel pun ada!

bahagian aku adalah sebagai tukang kikis ini.
jangan salah paham.aku adalah bahagian Keselamatan pejabat.
so,perkara ini perlu diberikan perhatian.

dan gantikan dengan ini!



Kisah 2 : hari Audit Keceriaan (semalam)

comel giler.suka aku mengadapnya!

pantry adalah paling ceria hari smalam

our replika.

pecal!
menu favorite hari semalam.





memang best la pecal tu.sampai 2 round aku pukul.wahaha.
lepas tu berat naik 4kg mula la nangis mikir mengapa jadi begitu.aihh!

ohye.kepada auditor,jangan lupa menangkan kami ye.hahaha!





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. aku salah tgk ker, ke mmg ko put on weight? or are u preggy???

    ReplyDelete
  2. aah.memang put on weight.tapi aku bukan pregnant.hahaha..

    actually bukan ko sorang yang prasan.memang ramai yang tego menda yg sama igt aku pregnant..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...