Visitor

11.10.12

kegilaan #14 : bags

tahu tak?sepanjang masa aku di JB aritu,aku shopping beli beg sampai 2 bijik dalam keadaan sangat sedar.

sangat membalas dendam namanya bilamana selama ni aku pakai beg yang takde zip/button je pergi keja.beg tu aku beli (unbranded) di tesco ampang masa tengah pregnantkan haifa.takpun aku selangselikan dengan pakai beg yang kakak aku belikan secara online tahun lepas.dalam sangatla koyak.dah dua kali aku jahit dengan benang PUTIH yang kalau siapa buat spotcheck memang kantoi beg aku burukzvs gila.

so,sekarang beg-beg lama aku dah humbankan ke tong sampah.beg merah CarloRino yang dah kopak-kopak kulitnya pun turut serta masuk dalam tu.aku sisihkan mana yang tak elok.menyepah aje lebih.

dan sekarang ucapkan salam pada beg-beg yang baru mengenal tuan badan selama seminggu ni.

from pasar karat : RM20 only

from ayer hitam : RM25 only



eleh.baru habis rm45.
orang lain habis beribu beriban beli beg.tak heran punssss..




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. nak nanges... ketar lutut nih kalau tengok bag, seriously!!!

    ReplyDelete
  2. aku pun jenis pakai 1 beg smp lencun baru tukar beg lain. tak reti sgt nak main tukar2 beg ni. tunggula dah kaya besok. Aminnnnn...

    ReplyDelete
  3. sama dengan la..aku pon suka membeli belah handbag yg unbranded..juling mata nk byr kat handbag yg ade brand...

    ReplyDelete
  4. yuyunz;

    ahah.dah tau yuyunz pn sangat gilakan bag.tapi bag yuyunz branded,takleh lawan la.haha

    ReplyDelete
  5. fiezafadila (pehhh);

    pakai sampai lebam.

    ReplyDelete
  6. udhang;

    zaman bujangan dulu bleh lagi kot.last aku beli bag brand masa nak kawen.skali tgk sama jugak,kulit berkopak-kopak.terus takde mood beli bag memahal.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...