Visitor

11.10.12

guess the guest

pada hari sabtu yang lepas,rumah kami didatangi tetamu yang sangat ramah tamah.tetamu tersebut sebenarnya escape dari kenduri saudaranya.namun begitu kami sangatla gembira dengan kedatangannya walaupun sebagai 'escaper'.*istilah mana ni?*

kami memang enjoy dengan tetamu yang macam tu.

kepada tetamu berkenaan,saya mengucapkan ribuan terima kasih di atas kedatangan anda.lain kali datang la lagi.terutama time house warming nanti.biar anda terasa perbezaan datang ke rumah orang yang dah nak berpindah dengan rumah yang akan dipindah nanti.insya Allah.memang jauh beza tahap neat & tidy.haha.





yayy.itu dia rock my best buddy.

anak-anak turut gembira dengan kedatangan beliau


sebelum balik,sempatlah beliau merasa masakan lunch yang tak seberapa tu.hahah.encek ejang beli lauk lambat sangat.kalau tak bleh masak patin tempoyak kat kau.






٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. sama-sama....

    rumah anda terlalu meriah, dan saya suke... :) lain kali nak dtg lagi laaaa..... Haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...