Visitor

29.10.12

subscribe

nak sangat berblogging,tapi aku taktau nak cerita apa.

sebab cuti raya haji baru ni aku tersangatlah banyak sangat aktiviti.dari rabu membawak ke ahad,rasanya setiap hari ada je cerita best.

tapi paling best ada satu cerita bodovs.
kebetulan tab takde kredit ngam-ngam esok raya.itu yang instagram tak aktif.sebab balance ada lagi RM11.90 dalam tu,maka aku topup la RM10.lepas topup tu la aku terbuat kerja bodovs.

lepas topup terus excited on mobile data.nak bukak instagram tapi whatsapp plak berdoyon masuk.reply dan terus instargam.tapi pelik sebab gambar lambat reload.apehal ni?apehal ni?

bukak fb pun sama.loading manjang.
tak puas hati.apehal ni?apehal ni?

30 seconds berlalu lepas tu tepuk dahi.
camne aku bleh lupa subscribe internet for one week?
damn.kali kedua aku rugi sebab gini.

terus check balance sekali lagi.tengok dah tinggal RM0.05!
babi.





terus takde mood nak topup.hari ni baru rasa nak topup balik.
menci.



so,i dah ada teman pengganti baru.nokia E63 dah bagi mak mertua.suruh dia merasa pakai henpon canggih.pakai yang ni plak aku dah rasa macam kura-kura baru blajar.sangat tak pandai.malam tadi aku tak paham sign atas tu.tanya encek ejang pun dia kata taktau.

sekali pagi tadi dia kata sign tu maksudnya download.yeahh.aku taktau apa yang di downloadkan.mampus la aku dapat bill nanti.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. aku dah uninstall whatsapp kat henpon aku pasal gara2 inilah... konon2 bila kt opis, nk pakai wifi opis je. tp wifi ni rajin terdisconnect, aku tak perasan. dok sedap berwasap, sekali tgk krt dah habissssss....

    uninstall sudaaa kecewa pnya pasal. hahahha. henpon cokia sgt tokleh set utk wifi saje...

    ReplyDelete
  2. wahahahaha..
    ini kt henpon baru aku plak ada whatsapp,instagram.risaunya aku nak guna walaupun guna wifi.takut telan bill..

    ReplyDelete
  3. kalau phone yg bebaru ni, leh set tak nak guna data mobile. henpon aku cokia je. tokleh nak set...

    ReplyDelete
  4. eh.ko pakai hp apa bleh guna wasap?takkan cokia bleh wasap?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...