Visitor

29.10.12

Tag #10 : Trivia

berblogwalking setelah lama meninggalkan dunia blog.lepas tu merayap ke blog rock dan gotcha!
saya sudah kena tag.

lamanya tak main tag-tag ni.best.kali ni kena list down "16 trivia tentang anda".

mula-mula i carik maksud trivia.takut salah paham.

Apakah maksud trivia ?

Maksud perkataan trivia adalah 
benda yang remeh temeh



lepas tu bila dah confident betul maka i teruskan menulis trivia tersebut.

  1. Sudah bersuami dan beranak tiga
  2. Sudah berumur 30 tapi masih berperasaan seperti 13
  3. Kidal.left-handed
  4. Perasan cantik dan perasan kurus
  5. Kuat makan.tak pandai berdiet.tapi cukup marah bila tau berat makin naik
  6. Very sensitive to air hujan.instant headache
  7. Nak bershopping tapi banyak memikir.kedekut
  8. Suka bercakap jujur tapi selalu dilabel mulut celupar
  9. Cenderung mengadap internet kat office dari bersosial bersama rakan office
  10. Terlebih peramah.mudah sangat nak menegur orang
  11. Tak tahan sejuk tapi tak boleh berpeluh.nanti naik ruam
  12. Suka gigit kuku especially time nak cover ngantuk
  13. Suka pakai baju favorite,tudung favorite,kasut favorite.berulangkali.
  14. Tak selesa kalau tak pakai bracelet di tangan kanan.wajib pakai
  15. Suka menyanyi
  16. Mahir menyanyikan lagu Air Pasang Pagi secara terbalik laju-laju.



ok.cukup.
eh awak yang terbaca tu.jangan lupa jawab tag sebab saya tag awak pula!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...