Visitor

10.1.13

chaotic kiddos #6 : heyyy kedidi

ini kisah lama.lama dah aku nak cerita tapi selalu tak berkesempatan
masa mula-mula aku pindah rumah baru,aku selalu dengar rifdi nyanyi dengan lirik yang buat aku tak paham pemenda.tapi lebih kurang gini la bunyinya;

hey kedidi..ok,ok,ok.

*ok tu bukan okay.tapi ok (bunyi : owk)

rhythm memang langsung tak dapat tangkap.yang aku dapat masa ok,ok,ok.
jadi aku rasa dia nyanyi lagu dalam cerita the Lorax sebab kebetulan masa tu diorang tengah hangat layan cerita tu.purata pasang cerita tu adalah 3 kali sehari.*redha*

nak dijadikan cerita,satu hari tu aku tinggalkan bebudak ni dalam bilik aku.aku pulak ke dapur sebab nak bancuh ketiga-tiga budak ni punya susu.hey appada ayat.

masa aku masuk bilik aku nampak ini drama.siap menyanyi lagu di atas.


terus aku dapat tangkap.rupanya rifdi nyanyi lagu;

"heyyyy sexy lady..oh.oh.oh".

= = "


pengaruh betul la lagu PSY tu.haihh.dan ini adalah untuk paparan semua yang nak dengar apa yang rifdi nyanyi.tapi aku rasa bunyi aku gelak lagi kuat kot.muahahaha.

video

versi haifa


video

versi rifdi.
aku memang takbleh blah tengok muka haifa time ni.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. heyy... dedidiii oopp opppp..
    kemain! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..tengok video tak?
    member aku siap msg kata nak pengsan dia tergelak..

    ReplyDelete
  3. aku mcm penah tengok diorg mcm ni..kat mana ha? Masa tu sekali tgk je aku dah tau diorg tgh menari/menyanyi ganyam k-pop itteww...


    P/s : dear dd,...aku perlu set up my new life ni betul2 dulu sblm bole berjoka joki seperti dahulu...dont worry, blog ko aku sentiasa jenguk tanpa prejudisss.... Hehe

    ReplyDelete
  4. bebehh,

    ko tengok video direct dalam hp aku.masa tu kita sedang lepak di big apple.hihi..yg ko teka tu dalam instagram.huihuihui.

    p/s : nampak sgt aku tunggu komen dari ko.wahahahaha

    ReplyDelete
  5. dd mcm nurul byk perabot kaler putih. ni refer tgk gmbr dd ni hah

    ReplyDelete
  6. yela nurul.kebetulan husband dd yang nak sgt perabot putih.dd memang suka.

    ohye,dd sebenarnya memang dh lama usha gambar rumah nurul.paling dd nak pasu bunga putih dengan rumput plastik tu la.hihihihih.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...