Visitor

22.1.13

hasya #5 : 1 YEAR OLD!

birthday hasya adalah jatuh pada hari sabtu hari tu.19 januari.lepas attend kenduri kawen anak buah encek ejang,abahnya membawak anak-anaknya ke kedai kek.ikutkan dia nak pergi Secret Recipe tapi aku cakap takpayah la sebab kita je yang makan.beli yang biasa jela.last year beli untuk rifdi & haifa pun beli kat bakery biasa juga.sangat sedap weh chocolate moist dia.siapa-siapa yang duduk area Jerantut boleh try Dania Bakery,area Wisma Firdaus.confirm bakery halal hakmilik bumiputera.ewah.kemain promote.macam dapat 70% diskaun.


dipendekkan cerita yang sebenarnya tuan blog malas nak menaip pepanjang,jadi anak beranak ni lepas pilih kek terus balik rumah la.tak bersalah terus celebrate birthday si kecik tu.aku pun dengan tak cabut-cabut tudung.semangat nak bergambar.wahahaha.

tak hagak-hagak buat muka giteww

happy birthday adik!

pose manja abang kakak

hey hasya!

kek sponge


chaotic kiddos dan abah

duduk tak diam.
amik kau!

gigi pun dah banyak.
4 atas 4 bawah.








seronok sangat abang dengan kakak

chakkk


ibu perkasa dan anak perkasa


dan sebagai hadiah,hasya dapat ini.


katak o katak




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. ALAHAI COMELNYA SENYUM NAMPAK GIGI SI KECIK NI

    ReplyDelete
  2. 19 january?
    sama ngn anak 2nd, sheikh muzapar la.
    ala... estronot malaysia tu...

    ReplyDelete
  3. tetiba rasa touching tgk gambar anak-anak ko.. iskh iskh.. happy birthday hasya :)

    ReplyDelete
  4. fieza,

    eh.sama ye?haha.timing mewujudkan anak2 tu sama kot.ehek.ehek.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...