Visitor

14.1.13

kegilaan #16

baru-baru ni aku berpeluang masuk satu kedai.hah kau.bukan senang aku nak masuk sebarangan kedai ye,biasa aku merasa masuk supermarket je.punya la berhemah aku ni kan.

kisahnya nak carik tempat letak kunci yang hensem-hensem sket la.takde la sangkut kat paku je kunci-kunci kat rumah tu.dulu masa kat rumah lama,siap aku plak yang buat tempat sangkut kunci.aku memang suka buat keje sendiri.sejak-sejak masuk rumah baru ni je semua aku harapkan encek ejang.biarkan dia.muahahah.*gelak queen control*.takde la.sebenarnya tools aku taktau lepas mana.yang encek ejang aku tak berani nak usik.

oih.jauh tersasar ceritanya.

tempat kunci aku dah jumpa.masalahnya aku terjumpa pulak satu spesis ni.adohaiii.lemah betul.lagi pulak encek ejang bagi greenlight.adohaiiiii.sayangnya suamiku ni.

siap rembat tiga.dengan encek ejang sekali nak jugak.
aku memang pantang nampak ni tau!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. kegilaan aku adalah kain... muahahahahaha

    ReplyDelete
  2. memang jelas dan ketara ko gila di situ.
    aku memang susah nak gilakan kain ni.

    ReplyDelete
  3. cantik. nampak nice dan simple gelang tu kan

    ReplyDelete
  4. memang.yang putih tu awal-awal dh cadang nak pakai kat kaki.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...