Visitor

23.1.13

instagram #2

nak dekat seminggu dah aku tinggalkan dunia instagram.
memang mencabar.

kalau tidak,hari-hari aku upload gambar.sehari pulak nak dekat 7-8 gambar aku up.agak-agak kering idea aku ambik gambar sendiri #edisipecahcermin.aku sesangat addicted dengan instagram!




jadi bila aku dah tak usik instagram,maka aku tak usik la tab.
bila tak usik tab,maka bateri pun tak la asek flat je.
maka bila balik rumah,rifdi dapat main game takpayah tunggu kena charge dulu.

aku nak tengok.selama mana aku mampu bertahan tanpa insta.
nak tengok.





motif : boring!aku tengah join kursus ketrampilan diri ni.wahaha.





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. aku takde tab,takde smartphone.
    maka aku tak instagram.
    ada twitter tp rasa mcm tahpape. hahaahha

    ReplyDelete
  2. Patut la senyap sunyi je.. Tapi skrg ku teman mu di blog pulak ye.. Tapi psl ku sdg mencabar diri menyiapkan cabaran bulanan tu maka ku gagahkan jua .. Hehehhe!

    ReplyDelete
  3. fieza,

    aku pn ada twitter tapi susah aku nak aktifkan diri.wahahaha.

    ReplyDelete
  4. maz;

    aku sedang usahakan siapkan task #fmsphotoaday tu..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha! Babe, ada februari punya tag yer.. Saya sudah addicted dgn cabaran tersebut ;p

    ReplyDelete
  6. maz,

    dah ada.nanti aku tag.hihi

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...