Visitor

8.4.13

nuffnang : ABPBH

sebab hampir hilang kewarasan menghadap kira-kira di hadapan ni,terus aku tak berkira-kira melawat nuffnang.saje la kan.nak tengok rezeki kira-kita.

masuk je terus tengok..WAHHH! bertambah lagi.
lepas tu tengok traffic agak kencang.apa yang best sangat dengan blog i hari ni?


TOTAL UNIQUES TODAY
TOTAL VIEWS TODAY
0:001:002:003:004:007:008:009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0005101520
HourUniquesViews
0:0012
1:0012
2:0036
3:0011
4:0011
7:0023
8:00719
9:0048
10:001121
11:001036
12:001445
13:001626
14:00817
15:001333
16:001445
17:00427
Total110292


tengok apa yang diorang carik sampai tinggi sangat nilai Unique tu *eceh*
rupanya diorang carik ini.

sila la klik untuk semakan

ewah.apa lagi,terus la guna keywords tu kat google.




HAMBOI.rupanya aku first ranking.haha.mengalahkan portal gossip lagi ni.
harap maklum.terkejut ahkak tau petang-petang ni.hahaha.



    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

3 comments:

  1. owh...entry 2012 ke.. patutla aku tak perasan pun, bila entry ko terbaru ada komen pasal APBPH tu... hahaha

    masyuk la nuffnang ko harini nok..

    ReplyDelete
  2. patutlah aku tak perasan pun bila yang ko update pasal ABPBH ni... rupanya entri tahun lepas..

    masyuk la nuffnang ko nok... hihi

    ReplyDelete
  3. amboiii..sampai 2 kali tulis komen ni.teruja jugak ke.tak masyuk mana tapi terkejut jugak kenapa hari ni kemain lagi traffic jam?

    ye.aku akui kesilapan menulis entry.patutnya ABPBH 2011.bukan 2012.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...