Visitor

21.2.11

happy birthday abang!

minggu ni aku banyak giler kerja kena siapkan.
tapi sebelum tu,aku nak wish birthday buat kali ke seratus untuk encek ejang si suami.

*eceh*

tak cukup dekat status facebook sendiri,
tak cukup dekat wall azman ejang,
tak cukup dengan sms,
tak cukup dengan wish yang berkali kali depan mata..

sekali lagi,
sayang nak ucapkan,
selamat hari lahir yang ke 29 buat abang.
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
semoga kehidupan abang sentiasa dirahmati olehNya.
jadilah seorang hamba yang taat kepadaNya.
jadilah seorang suami yang bertanggungjawab kepada isterinya.
jadilah seorang bapa yang boleh menjadi contoh kepada anak anak.

dan,
jadilah yang terbaik untuk diri sendiri.


gambar terkini.hehe.lawak giler aku rasa.
dan maafkan sayang ye,
taun ni takdek hadiah special.
yela,sebelum sebelum ni ada gak hadiah
t-shirt converse,
taun ni kenyang ngan makan jela ye.
sebab dari breakfast-lunch-mkn petang-dinner,
semua aku sediakan dengan jayanya.
dan hadiah paling special adalah aku bagi
MASA!
masa bersama keluarga yang tersayang.
hehe :)

notakukukaki :
ailebiu abang.
*hehe*jarang aku buat ayat annoying gini di public.
kalau rasa nak muntah,jangan lakukan di sini.
tu..amik baldi,blah dari sini.

dush!

2 comments:

  1. hehe,....gambo takbleh blahhh!!!!...macam dewa remaja,..manis sungguh senyuman beliyau...

    ReplyDelete
  2. tengok la suami ai.cabut stokin pun manis kan?haha..bini dia tengah masuk air time ni.giler.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...