Visitor

16.2.11

r i n d u V S m i s s

siakap sinohong gelama ikan duri
tak nak cakap bohong,gua rindu nak tulis new entry!!


huhu.
sedang giler berpantun nampaknya.
petang ni aku akan bersungguh sungguh update entry ye.
cuti empat hari ni memang buatkan aku gatal tangan nakkkkkk sangat update blog.
tapi apakan daya,charger laptop masih belum dibeli.hukhuk.
pagi ni gua agak sibuk dengan tugas yang bertimpa timpa.
pastu lambat masuk opis arini sebab pagi tadi bawak haifa gi klinik.
muka senyum senyum mintak kena cucuk 3 bulan.
dan dengan macho seperti ibunya,haifa tak nangis pun.

◕‿◕

hebat bukan?

ni ibu haifa yang tak tentu arah sifatnya

ok.mau siapkan segala kerja dulu.
babai.

dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...