Visitor

9.2.11

semalam yang hangat

damn.marah betul aku tengahari semalam.aku gi site,ada coring test dengan lab.yang bengangnya main cont sendiri tak datang turun padang.dah la tu,test kantoi plak tak ikut spek.aku dah agak jadi gitu sebab main cont tipu tipu aku lagi.diorang kelat buat hardstanding tak letak crusher run dan binder.diorang terus letak wearing je.ada ke?ehh,citer macam ramai yang paham aje.ceh.


result test adalah hardstanding tak cukup tebal.sepatutnya kena 100mm.buat 3 point,yang 1 point udah kantoi.


nak tengok jelas tolong klik.boleh?


jangan kata aku tak buat keje.diorang premix dah la tak bagitau langsung bila.plak tu,premix tu adalah time aku sarat pregnant tunggu masa dulu rupanya.cis bedebah kau.maka,boss aku cakap takpe.bukan susah,buat keje tak cukup syarat maka bayaran bagi kerja membina hardstand adalah dikurangkan mengikut harga.terima kasih.




bengang berada di sana,aku pulang ke opis,buang tebiat bersama rakan tidak sebaya di pejabat.saksikan persembahan kami bersama.dan..err,kebetulan aku balik opis diorang sedang asyik shopping shawl & tudung yang aku bawak pagi tu.hehe ;)


ini kaksu.dia sedang pregnant.
(^_^)

sedang cuba pashmina baru beliau

cantik tak?cantik tak?

susah jugak nak yakinkan akak akak bahawa
pashmina ni sebenarnya labuh dan tertutup
kat belakang

puan cc yang merangkap mak sedara pupu
belah mak ai :)

satu satunya anak dara di opis.
tapi not available ye plis.

ini mak dara yang taknak sadar diri bersama trademark beliau

siap test tudung kat bilik fail lagi.
taknak orang luar nampak.kan tak manis.huhuh.

puan cc ni tak abih abih ngan wallet dia

tokei la paling sibuk sekali kat situ

tengok kulit ai yang cantik berjeragat baru balik site meh!

lagi percubaan pashmina
polka polka

cantik la kak.tak rugi kalau beli.potpetpotpet.
[tokei tak abih lagi mengecong akak ni suruh
beli]

ada yang berminat dengan pashmina di atas?
yeahh..jangan lupa visit blogshop ai di http://stallChantek2.blogspot.com
ada macam macam jenis shawl/pashmina/tudung di situ.

lalalalalala...


pas lunch dengan encek ejang tadi,aku masih tak abis lagi mem-fotogedik.hehe.pertama kali dalam sejarah aku amik gambar bersama encek ejang dalam kereta.poyo bukan?


ailebiu
aku sangat tak paham kenapa encek ejang senyum begitu.

dush!

1 comment:

  1. wah, berbisnes sakan kat ofis yek...ehehehe..
    huhu dh lupe terms2 civil coz dh tukar course kat uni..hahahaha....

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...