Visitor

4.4.11

Maharaja Lawak,AF9, Melodi & ABP 2010

eh.arini nak citer pasal dunia hiburan aje.bolehh??sape setuju angkat tangan macam saya (sambil pusing pusing ala ala Usop Wilcha)-peh.kuat betul pengaruh Hantu Kak Limah Balik Rumah.


Maharaja Lawak
Aku penyokong Jozan (kot!).tapi malam tu diorang nampak sangat buat lawak tak prepare.bukti?
aku rasa time diorang mengacarakan Raja Lawak lagi bagus lah!!


woot! woot!
*ape ke jadah aku berbunyi begitu?
AF9
aku tak berpeluang tengok sebenarnya sebab malam tu West Ham vs MU dengan West Brom vs Liverpool.kalau dapat pun bila encek ejang kejap kejap alih.aku pun tak amik port sebab sibuk tidokan anak anak.cuma aku sempat tengok masa nak umum pengetua tu je la.saspen betul PakNil ni.siap skrip tajuk lagu Dewa lagi.
tapi aku dah agak pengetua AF9 bukan Ahmad Dhani.aku lebih sokong Amy Search ok?baru la best.ada pulak nak pakai Ahmad Dhani.walaupun aku memang peminat-kipas-susah-mati dia,tapi pada aku tak payah la amik orang luar jadi tenaga pendidik pelajar AF.


caya lah bro!
pasal student,aku memang taktau.kata di encek ejang,Afif la yang best sekali.ntah.no komen.kena tunggu time aku dapat tengok baru bleh komen.


Melodi
seronok jugak melayan hos baru,Zizan dan Dira.diorang tak dibayangi dengan Wahid & Farah pun.yela,masing masing dah ada style dan aura sendiri kann.


terbaek + dowhh
ehh,Dira berbungkus tangan apehal?oh.rupanya dia jatuh tergolek dog naik motor ngan Helmi (tunang dia) kat Jalan TAR.eh.yeke Jalan TAR?ye ye je aku.dah la baru first time nak bergosip kat blog,sekali salah maklumat.kihkih..takde,cuma aku nak usik sikit pasal Irma Hasmi dalam tu.cantik betul dia.sempoi tapi cantiknya.hmmmm..~


ABP 2010
yeahhh!meriah giler sebab majlis dihoskan oleh akak akak yang kecoh dan slumber,Kak Shira & kak Engku.bleh plak ek ada Zizan.rasa pecah mental aku melayan diorang.terbaek lahh!!
kalau ikutkan banyak yang aku nak tulis tapi aku sape kan nak tulis dan komen.tapi cuma nak cuit sikit pasal :


#show
yang best cuma pembukaan,Noh & Yuna je.frust betul.aku ingatkan kot ada jugak Zizan & Dina.rupanya Zizan nyanyi dengan geng Raja Lawak je.ending lagi lah.Dato' Ct nak merasa awek korea ye?


#pakaian
yang ni mak ngan bapak sentap.terkejut tengok baju Yuna masa nak amik award.sekali pandang macam Sister pun ada.dahla kalung pun lebih kurang.ada sesiapa yang perasan?aduh.kecewa betul.orang lain tu seksi satu hal,yang berjela macam pengantin nak kawen pun satu hal..nak buat macam mana.majlis gilang gemilang katanya.


#tukang umum pemenang
ada yang cakap merapu.paling tak bley blah,4 jejaka masa awal tu sebab semua nak kutuk shah jaszle. (O.o)"


#iklan
semua nak bukak citer baju tajaan sape,tajaan mana.paling cool masa hans issac jawab soklan Juliana Evans,"takdek sponsor!".haihh.


#promo
awan dania?..err.sape yang tak follow citer tu macam aku tentu rasa tolonglah.orang lain pun ada series & filem jugak okehh..


haha.tu jelah.cakap banyak banyak menambahkan sifat mazmumah je.tapi yang buat aku tertanya sekali,sape ye yang bercium pipi dengan Fara Fauzana tu ye?oppsss.


dahla.taknak bergosip hebat dalam blog.cukup lah blog lain bergosip ye.


eh.paling tak tahan tengok part nak umum pemenang Bintang Popular ABP2010 la.
tetibe je ada Abi Hurairah & Usop Wilcha.haha.part ni aku ngan encek ejang gelak tak berenti..hahah.memang gempak habis!kecoh!


kalau macam ni kan bagus.baru la meriah majlis.hahah..


siapa nak awok mengacara taun depan sila angkat tangan macam awok ni
Ate awok sokong bebenor kalau mike mengacare taun depan. Awok sokong seratus due puluh peratus! Ate mane ke taknye, awok pun IC 08. Awok orang Perak juge tapi idok le pandai cakap Perak


oh.ok.tahniah Shaheizy Sam.u deserve it!
*perasan tak Zizan dah speechless masa nak announce pemenang.sebab aku terperasan dalam chitchat @15 Astro seme orang dah target dia Bintang Popular.haha.




dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

1 comment:

  1. tengok irma pakai tudung,...teringat zaman-zaman dia tgh nerd dulu,...dengan gigi besinya..hehe, tapi memang dari dulu dia cumel je,.. :)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...