Visitor

18.4.11

i-city

lagi cerita basi untuk diketengahkan.
hari tu,merujuk pada lastweek aku ada kursus kat PJD,sempat jugak la aku pegi i-City.ingatkan tak dapat la nak ke situ sebab tibe tibe bajet Shah Alam tu jauh.
tapi sebab malam tu last aku di sana, encek ejang suruh driver bawak kitorang jalan jalan jugak sebelum balik.


so,malam tu aku yang pada mulanya turun makan area Kg.Baru dengan hanya seluar trek,terus bergegas naik hotel salin seluar jeans.sampai tak sempat pakai girdle.dah dalam gambar aku malam tu semua nampak jelas perut ai yang boncet.*ceh.tetibe pecahkan tembelang sendiri.hehe.bukan ape,takut kang orang tengok gambar ingatkan ai pregnant lagi.hahah.


ok.malas nak cakap banyak lah.tolong tengok gambar ye.sori la beb.pakai henpon yang MP kecik je.memang gambar tak clear la wehh..


depan hotel bersama azmah & nora

hello everybody

motif bergambar sebelah makhluk besar adalah..
ye.untuk menampakkan saya kecik

bintang walk

eh.dah sampai di i-city?

snow house

apesal kuda takdek mata?takdek idung?

kuda putih..auww

budget oversea la ni

abang mie gemparrrr.ada ke kat i-city dia tiup wisel.
tau la u tu referee glamer kt jerantut

agak agak korang kenal tak jejaka tu?
*jejaka*- aku - na - nora

yep.beliau ada shahril arsad.
asalnya aku hanya bershopping baju haifa kat situ tapi sebab
assistant dia mulut ramah giler,tak pasal pasal aku (kena) amik gambar
dengan dia ok.nasib baik ramai member cover.cissss.

ku-chakk!

sempat berpo-yo dengan trademark

favorite walaupun gambar tak clear

comelkan mama to be ni?
macam hindustan plak.

nak jugak berhindustan di sini

aku takut weh gambar ni.

macho betul perempuan ni

bola untuk rifdi tapi macam untuk diri sendiri.

kan?macam bola untuk diri sendiri nampakkkk..
okay.nak sambung masuk kursus.daaaa..

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

4 comments:

  1. sy yg dok dekat ngn uitm ni pon da lame x g sane. heheh.

    ReplyDelete
  2. alin xsampai i cty lagi....jeles nih!hu3 :P

    ReplyDelete
  3. ciknath;

    sebab dekat tu yang takgi kan?akak org jauh,sebab tu sangat eksaited dapat pegi.haha.next time nak bawak anak2.baru meriah.

    ReplyDelete
  4. aleen;

    ada masa lapang awak pegi yek.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...