Visitor

27.4.11

Watson Member Card

aritu aku ada publish entry sekadar nak bertanya sape pandai buat sticky post,tapi takdek yang mengaku.takpelah.aku dah kecik ati. (~~)".


****


eh.perasan tak aku tukar design blog kesayangan ni?tak perasan?la.nampak sangat blog aku ni orang tak ramai singgah.siap tak perasan pulak.haihh.merajuk lagi la nampaknya. T__T


heh.ok.cut the crap.aku nak sharing is caring sket pasal aku baru je buat member card untuk Watson.eh?mengada betul dd ni.itu pun nak menunjuk.hehe.


sape dah buat member card Watson angkat tangan?sape yang takdek lagi tak payah la kecik ati sebab tak dapat angkat tangan.aku cuma nak tanya je.eh,kau yang angkat tangan tu turunkan la tangan tu.tak payah la nak menunjuk sangat macam aku ni.haha.


ok.2 minggu lepas aku pergi Watson.punya la lama aku qada' nak ke situ since eyeliner aku dah habis.kebetulan jugak Johnson Body Lotion dah abih,tu yang macam jakun je nak masuk Watson.tengah nak bayar,terperasan ada promotion untuk buat member card.bayar je la RM12,tapi untuk seumur hidup.banyak jugak benefitnya.


so,ada ke yang berminat nak join?cara-cara sangat mudah.memula cakap je kat awek/balak kat cashier tu nak buat member card.nanti dia bagi passport ni.


dah bayar dapat passport
dalam passport ni ada member card ye.korang kena register sendiri melalui http://www.watsons.com.my/web/my/home.


jangan risau.dalam passport ni dah lengkap dengan kad,dengan buku camne nak register dan voucher untuk korang beli barang kat Watson dengan harga murah.


ini kad ai :8)
ni manual book.eh,macam betul je aku ni.
dalam tu ada voucher supaya korang dapat beli barang dengan harga lebih murah dari biasa.
macam macam ada...


sila terkesima tengok harga yang ditawarkan

cita cita sebenar nak beli yang ni.sekali jadi penakut nak try.
takpe la..ai beli yang biasa ai pakai jela..
ok.kalau berminat bleh terus serang Watson berhampiran.
babai. :)


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

3 comments:

  1. Order Phentermine Obesity Medication Orde Adipex Online Tidak Resep - Adipex Obat Murah

    ReplyDelete
  2. Buy Cheap Bupropion Online No Prescription Membeli Bupropion Murah - Order Wellbutrin Tanpa Resep Murah

    ReplyDelete
  3. effexor Online Pharmacy Orde Venlafaxine Online Tidak Resep - Order Venlafaxine Online Tanpa Resep suatu

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...