Visitor

16.4.11

ikea

ok.hari tu dah janji nak sambung citer pasal ikea.kan?kan?
tak ingat??
oh well.whatever.nevermind.aku paham.
boleh tengok balik kat entry ni {klik}.


sebenarnya aku ke sana sebab hantar opismate berkursus kat INTAN Bukit Kiara.so,sebab dekat,tu aku menyinggah.sambil sambil tu bleh gak tengok/ambik ilham nak hias future homesweethome kan?kan?


ok.jom tengok gambar bercakap.


orang dapur kan.mesti la ke dapur

telek jangan tak telek

motif?

ok.memang aku carik ilham untuk future kitchen ye

model meja makan

cantik betul kabinet dapur sini

err..

hah.dah jumpa pun cermin

mari bergambar

cantik kan design gini

pehh.pehhh

ruang tv


contoh terbaik

ehh?

ehh lagi

tengok.toilet pun jakun.

dalam toilet pun jakun jugak
dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...