Visitor

25.4.11

pengaruh sahabat baik

pengaruh kawan baik memang memberi kesan kepada diri saya.
entri beliau di sini {klik} turut memberikan impak yang mendalam.


sejurus selepas membaca entry beliau,nafsu dan kehendak bergerak seiring.lantas membawa aku ke supermarket yang berdekatan pada hari sabtu lepas.sambil sambil membeli barang keperluan anak anak seperti susu & huggies memasing,aku sempat lagi meloloskan diri dengan membeli barangbarang masakan tersebut.pehh.sampai membebel encek ejang.katanya,

"ehh.tengah takdek duit ni la nak buat kek"
"eh..ni bukan kek.ada laaaa..."


jengjengjeng.
apa agaknya.


akhirnya,pada pagi ahad,aku buat dua menu untuk breakfast.
menu pertama #nasik goreng sebab encek ejang dah order nak nasik goreng.berehhhh.


menu kedua #jengjengjeng..


PANCAKE!!
haha.aku lupe beli madu.aku pakai susu krim je.tapi rasa..phewwitttt..
nak resepi?
aku dah tulis dah dulu.


search la sendiri. kakakakaka.


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. rajin,...pepagi sampai dua brekafast...hahaha

    ikut pengaruh yg baik xper...jgn ikut pengaruh yg x elok,..hehe

    ReplyDelete
  2. rajin la sebab sorang je pagi pagi.cube budak2 dh bangun,mesti malas rasa,hehe.

    terima kasih kerana mempengaruhi saya :)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...