Visitor

12.8.11

kosong

pagi Jumaat.

aku taktau apesal 2 malam kebelakangan ni aku betul betul tak larat bawak badan sendiri.paling dasat,2 malam berturut turut perut aku kosong balik lepas berbuka.segala apa yang aku telan time berbuka,semua keluar balik.asek muntah je.takkan night sickness?..errr..agak agak ada ke istilah tu?

sahur tadi pun dah macam tu.elok je makan nasi goreng dengan aman dan sentosa,basuh pinggan..pastu aku rasa nak tidur la kejap.badan letih rasa.tapi elok time aku bangun nak mandi,tak menyempat sampai ke tandas,*err..agak kotor ye ceritanya ni.*bersembur sembur muntah keluar dari mulut.pehh.apesal la ni?apesal?

sekarang ni aku dah tersandar kat kerusi opis,aku dah mula rasa menggigil.encek ejang dah pesan semalam,kalau tak larat tak payah puasa.puasa bukan untuk sakitkan diri.
aku jawab.tengok keadaan la.sayangnya nak ponteng puasa.nak ganti tu yang malas sebenarnya..wuwuwu

kalau keadaan terus-terusan macam ni,habih la susut berat aku.ni pun dah susut 3 kg.eh,kalau aku tak pregnant mungkin berita ni membanggakan.tapi tengah bawak budak..camno?risau gak.

huh.perut kosong!!!


dush!
kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. nasihat dari penasihat tanpa tauliah : ko try makan buah sblm mkn berat masa bebuka...paling elok kurma la,...tapi kalau tak lalu nak makan kurma, try je buah epal ke..tembikai ke...apa-apalah, bagi neutral dulu asid dlm perut yg kosong tu...tapi kalau puncanya adalah 'night sickness'....tak dapat i nak tolong la...heh!

    ReplyDelete
  2. cik zezet,

    aku memang memulakan makan kurma ketika berbuka puasa.2 bijik sorang plak tu.hehe...

    ntah,agaknya pembawakan kot.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...