Visitor

1.8.11

rifdi #33 : Norhaflan Rifdi vs Ali Syakieb

mak aku sibuk sibuk sms suruh tengok pelakon Ali Syakieb dalam Amanah Dalam Cinta.mak aku ni kalau ada cerita Christian Sugiono memang la.kalau nak terkencing pun rela tahankan demi nak tengok Christian Sugiono tu.


eh.mak aku suruh tengok Ali Syakieb kan?
kata mak aku,muka dia macam muka rifdi.aku pun tanya la balik mak aku.watak kanak kanak ke?


mak aku bantai jawab,tak la.dah besar tapi mak rasa gayanya la rifdi.


last last hari ni baru aku teringat,aku pun search la nama Ali Syakieb.dan inilah hasilnya.


ehemm..comel juga ye.hehe


muka macho tetibe.eh.ganasnya.takut.takut.

kembali comel :)

ini pun
oh lupe,ali syakieb ni adik kepada nabila syakieb.


nabila syakieb


kalau kakak dia ni aku kenal la.kitorang tadika sama sama kat Tabika Paya Besar dulu.hahaha.tolong la dd.lawak tak kelakar.sumpah perut lapa*.sebab tu terpaksa buat lawak macam tu.cis.


ohye.
..memikir kejap.series ke macam rifdi ni?hahaha.(++).comel la ye?hahaha.
poyo la mak rifdi ni..


gua lagi comel la beb.


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

6 comments:

  1. nanti pesan kat mak ko...MESTI subscribe indo-pek....hahaha...

    kuat pengaruhnye nih.....

    ReplyDelete
  2. mak ngan abah aku sama je.time promo IndoPek ni kan,mak aku kata abah aku asek tengok cerita Indon yang retro tu..pehh.Didadaku ada cinta,hatiku bukan pualam..blablabla..

    entah2 diorg subscribe.hehe

    ReplyDelete
  3. Haha...mesti diorang tengok cite Catatan Si Emon...takpun Rayuan Gombal...

    bijak betul astro ni meniaga....

    ReplyDelete
  4. hahah,citer ape tu?kenapa aku tak tau?..haha
    aku layankan cerita Jomblo je aritu.best gile.

    ReplyDelete
  5. tanya mak & abah ko,...mesti diorang tau...filem retro tu,...hekhek..aku pun layan Jomblo aritu...best jugak la sbb budak tu belajar civil...hehe..takde kaitan...

    ReplyDelete
  6. haha.takdek kaitan.

    tapi christian sugionio (watak doni) tu la yang mak aku gilakan.hahaha.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...