Visitor

9.8.11

nuffnang

err..saya ada masalah sikit.dah lama berlaku tapi hari ni nak tanya.


kenapa account nuffnangg aku takleh bukak ek?
kalau dah berjaya bukak,loading bapak la lama.rasa kalau bukak hari ni,minggu depan la kot dapat tengok buffered earning berapa.


camno eh?susah hati ni tak tengok earning yang tak sampai lima hinggit tu!



dush!
kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. banyak tu 5hengget...hihi...

    ReplyDelete
  2. ida..kena baca betul betul.

    yang tak sampai 5 inggit..hehehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...