Visitor

20.9.11

buletin pagi

pagi pagi (ceh.takdek la pagi sangat) kakak aku dah sms .

'uhu..tengok dh ke CAT 6533 kena langgar ngn lori sampah..'

cepat cepat aku bukak fb,budget adik aku yang macam retiss tu nak upload sangat la gambar kereta yang dah semacam tu.takdek.aku pun balas sms kakak aku dengan bertalu-talu.pastu kakak aku pun share la gambar sadis ni.

adik aku pesan jangan publish no flat kan?haha
sambil tu menyempat la bagi ayat baikhati kat wall page adik aku.

klik la kalau nak baca :p

ini kes berlaku kat area kl ye.kakak aku cerita balik adik aku bagitau lori sampah tu janji nak bayar sebab 2 bijik kereta kena sapu.insurans bayar rm2000.

harapnya janji dari Alam Flora tu tak tinggal janji la ye.gile kau.salah ape langgar kereta orang tak tentu pasal.


dush!
kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...