Visitor

30.9.11

Raya lagi ke?


Gambar teaser je ni.tu yg teruk sgt kualiti.haha.

Ok.Since petang semalam aku dan staf lain dah sibuk kat surau utk prepare buat nasi beriani dan lauk.yeah.ptg ni ada jamuan raya peringkat daerah yg mana semua jabatan tlibat.

Aku awal awal dh bgtau aku memang taknak join majlis.aku cuma nak tolong masak dan duduk blakang tabir.fedup.

so,ptg ni aku duduk umah diam2.nani bru lepas call bgtau ada Erul AF9 perform.haha.dasat lah siap ada artis bagai.

Oh,ok.aku nk smbung siap packing ni.nak balik kuantan,bai!

2 comments:

  1. sangat menarik, terima kasih

    ReplyDelete
  2. ye.terima kasih kerana mengomen.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...