Visitor

7.9.11

hari hari raya :)

hari ni baru dapat berblogging dengan penuh cemerlang,gemilang dan terbilang.yes! im back to work setelah lama bercuti.hari isnin memang dah termasuk dalam application bercuti dan semalam pulak sebab dapat MC.bukan saje saje mintak buat muka belas kasihan dekat doktor okay.takpun.tapi doktor bagi hari isnin aritu sebab mak buyung ni batuk selsema sampai sakit segala urat belikat.dia bagi MC suruh rest,tapi semalam rasa macam eh,bila masa aku nak rest ni?sebab ada anak anak kesayangan depan mata.so,sorang ibu mana bleh rest.kena amik tahu tu.

oi,panjang pulak membebel.hari ni sebab first day masuk keje after cuti raya,maka pagi pagi agak kelam kabut la.siapkan beg anak anak,angkut itu ini.last last depan office baru perasan botol air tertinggal,dan paling pentinggggg..yes.memory card camera yang full dengan gambar raya aje.peh.frust betul.

tanpa ragu ragu,terus sms my dear sister bagitau aisey..tertinggal plak memory card.
ape lagi,terus kena marah la.haha.insya Allah,esok la plak.kalau ingat ye.

so,tadi dah belek belek fb,tengok my sister dah pun upload gambar raya dari camera Lumix dia.so,mana yang ada la kan.aku upload plak kat sini.so,ini hanya sebagai pre-raya la ye.gambar full esok,insya Allah.

sukanya pic ni! :)

mak & abah yang loving forever 

opocot.cis,kacau daun betul budak belakang tu.

kuruskan saya? -me with yuyu & dhiya

eh eh.yuna datang beraya kat rumah laaa!!
kak ina & dhiya

kakak-ku dan emak-ku

yuna dan yuda.
kihkihkih.

adorable cousins.
dhiya & yuyu

nakal cousins.
aqeef & hilman

photographer tersibuk di kala raya.

yuyu & atok mak

comeykan?comeykan?

family potrait.
rifdi memang suka buat spoil!

atok mak & atok abah with cucu cucu

mak memang tercantik!

abah tak sabar nak pegi beraya.
sedang berfotografi pun dah start motor nak beraya.

nasrul,abah & abang wadi (BIL).
abah paling cool.

avril lavigne datang beraya pada hari kedua,


diulangi,ini hanya gambar pre sahaja.full picture akan diupload esok,atau soon,atau soon..hehe.

dush!
kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. marbeles!!! baju raya yg sangat sesuai dgn skin tone! cantik sgt :D emm.. oh ya! agak2 week berapa dd perasan perut dh mula nampak ya? saya confius la dgn perut saya ni.. terlebih makan kah? hahaha! yela tu kot :D

    ReplyDelete
  2. o really?haha.thanx.sbnrnya aku xminat kaler biru or turqoise tp tetibe taun ni mcm nampak menarik la kaler ni.haha.

    err..perut aku ni mmg semulajadi buncit.maklum la,anak dh 2.so,xperasan la since bila nampak lg buncit ni.hehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...